Her er TOP 5 Bedste Rejsemål i 2020

Det er ved at være sæson for at booke sommerens rejsemål. Det kan være svært at vælge mellem de oceaner af fede rejsedestinationer der findes derude. Når man søger ‘find rejse’ dukker der så mange smukke billeder fra diverse populære rejsemål op, at det kan være umuligt at beslutte sig. Vores erfarne rejseskribenter har stukket hovederne sammen, for at finde ud af hvad der rør sig på den danske rejsescene. Her er deres bud på fem af de fedeste og mest relevante rejsemål i 2020.  

 

Georgien

Georgien har længe været en velbevaret hemmelighed blandt rejseentusiater, men dette spændende rejsemål har indenfor de senere år nået indpas i de danske ugeblade, som har bragt rejsebeskrivelser derfra. Landet ligger nord for Tyrkiet og syd for Rusland, og består næsten udelukkende af bjerge, nemlig de billedskønne Kaskus Bjerge, der gennemskærer landet fra syd til øst. Især vandre- og vinentusiaster flokkes til dette land, for at nyde den lækre vin efter lange dagsvandreture oppe i bjergene. Dette er et af de billige rejsemål, idet turismen endnu ikke har set det helt store boom, der forventes indenfor de kommende par år.

 

Italien

Italien er enhver rejse entusiasts hjertebarn, fordi det har det hele. Dette populære rejsemål har på natursiden hvide strande og smukke badesøer mod syd og sneklædte bjerge, og god vandring mod nord. De har forrygende mad og vin over hele landet, og en kultur der kun kan gøre en glad. Italien har i mange år været blandt de bedste rejsemål, og vil være det mange år endnu, takket være dens fantastiske alsidighed.

 

Portugal

Portugal er Italiens hippe fætter. På klima og rejse venlighed minder de to rejsemål meget om hinanden. Det populære rejsemål, Portugal byder sine besøgende på surfing i verdensklasse og sød portvin, når man har lagt surfbrættet til side for dagen. Tag på opdagelse i et af portvins destillerierne, og nyd de vindrue beklædte bakker. Lissabon er fyldt af kultur, og med spændende restauranter og arrangementer.

 

Cuba

Dette spændende rejsemål er en af de rigtig fede rejsedestinationer. Cuba er helt unik, og i en klasse for sig selv. Landet blev for nyligt åbnet for indrejse fra USA, og man kan derfor forvente at dette rejsemål vil se en del ændringer i de kommende år. Derfor er det med at komme afsted og se det så snart som muligt. Cuba ligger ø til nogle af verdens bedste strande og cigarer. Grundet den lange rejse til Cuba, er den ikke blandt de billige rejsedestinationer, men er mere et once-in-a-lifetime rejsemål. Vi vil dog på det kraftigste opfordre alle til at tage afsted, og opleve den varme kultur, som i sandhed byder alle velkommen. Hovedstaden Havana er et par dage værd, for at opleve de smukke bygninger, og gamle biler. Man kan gå gennem byen om natten, og føle sig fuldstændig tryg.

 

Tanzania

Sidst, men ikke mindst, er Tanzania et besøg værd. Tanzania er en af de bedste rejsemål i Afrika, og er derfor også et af de mere populære rejsemål i den del af verden. Landet er sikkert og trygt, og giver derfor ideelle omstændigheder for at se Karen Blixens Afrika, med store stepper og spændende dyreliv. Tag på safari, og bliv sikkert guidet rundt blandt giraffer, næsehorn, løver, hjorte og elefanter. En stor oplevelse for livet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *